bub
Blog

Sopar Astronòmic a Mas Les Heras

Posted in: on 6 d'agost de 2020

ASTROGIRONA PARTICIPA AL SOPAR ASTRONÒMIC AL MAS DE LES HERAS.

El dia 12 d’agost Astrogirona participa al sopar astronòmic i visita guiada al Mas les Heras, de Canet d’Adri.

Podrem gaudir d’un sopar ben especial, amb companyia dels astres, al Mas les Heras, un indret absolutament espectacular. Serà un sopar-xerrada més observació astronòmica i visita guiada al mas.

Les Heras és un indret salvatgement aristocràtic, presidit per un palau d’infinites proporcions, habitacions i cambres, que recorre tots els estils arquitectònics més reeixits del país, des de l’edat mitjana fins al modernisme. Aquest casal imponent és documentat a partir de l’any 1274, i va ser propietat de la família Heras des de l’any 1350 fins a començament del segle XXI, quan va ser adquirit pel Grup Brugarol.

Aquesta finca de més de 300 hectàrees de vinya, oliveres, boscos d’alzines i subsòl tofonaire podria ser tingut pel paradigma de la bellesa del paisatge, de l’harmonia de la natura amb la intervenció humana.

És a molt a prop de Girona, a 10 quilòmetres, però, tret de la torre octogonal, tots els edificis queden amagats per una massa boscosa ufanosa, crescuda en la fertilitat de les colades basàltiques del volcà del Puig d’Adri.

De tan a prop sembla lluny; en espai temps. A Les Heras hi ha les grans eres on batien els blat, els tallers, les païsses, els forns, les estances necessàries per a la vida autosuficient d’un palau rural, fins i tot una capella, oberta al culte l’any 1771 i dedicada a Sant Llorenç. Precisament, Les Heras és un lloc tan allunyat de la civilització urbana que al pic de l’estiu, la Nit de Sant Llorenç, es pot observar la bellesa de les Perseides. La finca gaudeix d’un cel clar, diàfan, sense contaminació lumínica, que permet observar, de nit, la immensitat de l’Univers.

Reserva prèvia obligatòria. L’aforament és limitat.

Trobareu tota la informació i com reservar aquí.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag