bub
Blog

Sopar Astronòmic a Finca Bell Lloc

Posted in: on 6 d'agost de 2020

ASTROGIRONA PARTICIPA AL SOPAR ASTRONÒMIC A la FINCA BELL LLOC, CELLER BRUGAROL.

El dia 10 d’agost Astrogirona participa al sopar astronòmic i visita guiada al Celler Brugarol, Finca Bell Lloc, a Palamós.

Podrem gaudir d’un sopar ben especial, amb companyia dels astres, al Celler Brugarol, un indret absolutament espectacular. Serà un sopar-xerrada més observació astronòmica i visita guiada al celler.

Sopar a Finca Bell Lloc

La finca Bell Lloc vol oferir tota l’autenticitat de la zona, és per això que posa a la teva disposició diferents allotjaments com la casa entre vinyes (3 habitacions), l’apartament Bell Lloc (4 habitacions) o el mas Antoniet (5 habitacions), però sobretot vol obrir-te les seves portes, acollir-te com a un membre de la família i fer-te sentir com a casa.

Les sis habitacions al Mas de Bell Lloc ofereixen una experiència única per sentir-te protegit per la bellesa del bosc, el castell de Vila Romà i l’origen del poble de Palamós. A aquest privilegi se li suma el celler, un espai subterrani integrat al paisatge a on es fan tasts de vi, reunions d’empresa i sobretot el magnífic preuat vi Brugarol.

Reserva prèvia obligatòria. L’aforament és limitat.

Trobareu tota la informació i com reservar aquí.

FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag