bub
Blog

Mercat de la Volta (Art km 0)

Posted in: on 1 d'octubre de 2016
When:
8 de octubre de 2016 @ 10:00 – 14:00
2016-10-08T10:00:00+02:00
2016-10-08T14:00:00+02:00
Where:
Plaça Assumpció
Plaça de l'Assumpció
17005 Girona
Espanya

Mercat La Volta
El dissabte 8 d’octubre AstroGirona participarà a la setzena edició del mercat de La Volta (Art Km0) de Girona!

La plaça de l’Assumpció del barri de Sant Narcís es vesteix amb les millors parades d’artesania, art i disseny de proximitat.

Per celebrar la nova temporada de tardor, a les 12h ens acompanya Paula Grande amb el seu primer àlbum “Viatge Interestel·lar” en què el jazz, el hip hop i el soul conviuen en un conjunt irresistible de melodies.

L’associació cultural AMEBA, que participa en l’organització d’aquesta edició, ens ha convidat a formar col·laborar amb observació solar, taller de cràters i photocall astronàutic.

També hi col·labora el Tecnoateneu de Vilablareix amb un taller de gravetat amb el qual podrem entendre com enviar un satèl·lit en òrbita a un altre planeta!!

Altres propostes culturals de les quals podreu gaudir seran les de Maràndula Artesenal (taller de paper reciclat), i Savagge Music Selector ens proposa una selecció musical diferent per amenitzar el dia.

A les 13:13h l’artista multimèdia Quelic Berga presenta l’exposició “Insaciables (putes màquines)” a La Cova de La Volta.

L’oferta cultural i pedagògica es completa amb els tallers i exhibicions dels paradistes i els artistes convidats de La Volta, les estructures de tensió integral de Víctor Masferrer i Quelic Berga, l’exhibició musical d’Instruments Trastocats i moltes sorpreses més.

I a partir de quarts de dues, el xef Ramon ens serveix el dinar popular: vedella amb bolets o menú vegà.

Has de ser soci (i entrar a la web) per tal d'apuntar-te
FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag