bub
Blog

La música del Cosmos. Astrogirona al Tempo sota les estrelles

Posted in: on 28 de juliol de 2017

ASTROGIRONA PARTICIPA AL FESTIVAL TEMPO SOTA LES ESTRELLES

El dia 9 d’agost Astrogirona participa al Festival Tempo sota les estrelles, el festival del barri vell de Girona.

Tempo sota les estrelles 2017

Podrem gaudir d’un concert sorprenent al Village del Festival. Serà un concert-taller de música experimental.

Però serà un taller? Serà un concert? És una experiència que us proposem des de TEMPO i Astro Girona i que segur recordareu. Gaudir de les explicacions d’en Rafael Balaguer i d’en Xavier de Palau sota les estrelles i escoltar al mateix temps la música que ens arriba del Cosmos. Carl Sagan es posa els cascs de DJ per una nit!

“La música del Cosmos” és un espectacle interactiu, on podràs escoltar la veritable música de les esferes celestes. Gràcies al talent del músic i informàtic Xavier de Palau, que ha desenvolupat un software que permet traduir a música els sons captats amb les tècniques de la radioastronomia, i també convertir en música la llum dels astres analitzada espectroscòpicament per Rafael Balaguer, podràs gaudir de la música generada a partir de les emissions de ràdio de Júpiter, la llum de la Luna, Saturn, diversos estels… i comprovar, en un concert sorprenent en directe, que l’Univers no està en silenci…

Per completar la vetllada, si el cel ho permet, podrem observar amb telescopis diversos objectes. L’observació serà guiada per l’astrònom Jordi Arnella.

Trobareu tota la informació aquí.

Has de ser soci (i entrar a la web) per tal d'apuntar-te
FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag