bub
Blog

Docufòrum, “Aliens a la Lluna”

Posted in: on 1 de febrer de 2018
When:
10 de febrer de 2018 @ 19:00 – 21:45
2018-02-10T19:00:00+01:00
2018-02-10T21:45:00+01:00
Where:
Carrer Lleó I
2, 17240 Llagostera, Girona
Espanya

El Docufòrum serà una activitat bimensual que busca potenciar el debat sobre diversos temes que en principi són potencialment polèmics. Així, es visionarà un documental sobre alguna temàtica amb rerefons científic i cultural, no sempre relacionada amb l’astronomia, que pugui servir per reflexionar sobre molts diversos àmbits des de diferents punts de vista: els que es plantegen des del documental i els que, sobretot, plantegi el públic assistent.

Un cop vist l’audiovisual, es debatrà sobre el seu contingut i totes les opinions seran benvingudes. Tot seguit, el debat també pot continuar en un sopar opcional.

El primer docufòrum serà el proper dia 10 de febrer, a les 19:00 al Centre Cultural Can Roig, C/ Lleó I, 2 de Llagostera.

Visionarem i debatrem sobre el documental “Aliens a la Lluna”.

La ciència ha aconseguit cotes impensables en el que a investigació espacial es refereix, portant els ulls de la humanitat fins als confins del Sistema Solar i molt més enllà, a la recerca de donar respostes al desconegut. No obstant això, encara hi ha infinitat de qüestions que s’escapen al nostre coneixement, fins i tot en el nostre propi veïnat. ‘Aliens a la Lluna’, un especial de dues hores de durada de Discovery Channel, és un acurat catàleg d’incògnites que no han estat resoltes, especialment pel què a la vida extraterrestre es refereix. El programa mostra que hi ha evidències que, tot i no haver aconseguit el suport dels científics ni el reconeixement de les institucions governamentals, no poden ser ignorades.

De la mà d’investigadors, historiadors, periodistes, experts en assumptes paranormals, geòlegs, testimonis de fenòmens OVNI i membres de les forces armades nord-americanes, ‘Aliens a la Lluna’ repassa les més misterioses proves d’intel·ligència extraterrestre en el nostre entorn, fenòmens als que la ciència encara no ha sabut donar una resposta, i que inclouen des de petjades i construccions a la Lluna, que fan pensar en l’existència de colònies extraterrestres al nostre satèl·lit, fins albiraments de naus en la nostra atmosfera. Tot un desplegament de proves que faran les delícies dels aficionats als misteris sense resoldre i als amants de les conspiracions.

Després de ser sotmeses a l’exhaustiva anàlisi de l’ordinador, el programa mostra fotografies i pel·lícules d’arxiu de tots aquests fenòmens sense explicació, la majoria dels quals, parlen per si mateixos i inciten al dubte raonable.

Aliens a la Lluna

Has de ser soci (i entrar a la web) per tal d'apuntar-te
FacebookTwitterGoogle+Compartir
tag